Avrupa Pazarlama Akademisi’nin
2013 Ev Sahibiyiz

Temmuz 14th, 2011 | Posted by admin in Pazarlama

Avrupa’nın en büyük ve geleneği en eski olan pazarlama akademisyenleri akademisi European Marketing Academy (EMA) yıllık konferansı, pazarlama öğretim üyelerimiz ve yardımcıları tarafından, 2-7 Haziran 2013 tarihinde, bölümümüzde düzenlenecektir.

1976 yılında kurulmuş olan akademinin (EMA) her yıl düzenlediği konferansa, 2011 yılında 41 ayrı ülkeden, 1018 akademisyen katılmıştır. Çok zengin ve yetkin bir akademik içeriğe sahip olan EMAC konferansının 2013 yılındaki Onursal Başkanı, İşletme Mühendisliği bölümünde Pazarlama bilim dalının kurulması ve gelişmesini sağlayan Prof. Dr. Selime SEZGİN ve Konferans Program Başkanı, akademinin 2010 yılından beri Türkiye temsilciliğini yapan Doç. Dr. Elif KARAOSMANOĞLU olacaktır.

2013 yılında yaklaşık 1200 akademisyeni beklediğimiz 42. EMAC konferansını, Türkiye’de ilk defa düzenleyen üniversite ve bölüm olmaktan dolayı büyük gurur yaşamaktayız.

EMAC konferansları hakkında daha fazla bilgi almak için  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Onursal Başkan

Prof. Dr. Selime SEZGİN