Bitirme Öğrencilerine Duyuru

Haziran 13th, 2017 | Posted by admin in Genel

14 Haziran 2017 Çarşamba günü yapılacak BTP final sunumları sonrasında, BTP sınavında başarılı olarak mezun olmaya hak kazanan öğrencilerle “Mezuniyet Anketi” ve “Mezuniyet Değerlendirme Toplantısı” yapılacaktır.
Mezuniyete hak kazanan tüm öğrencilerimizin, sınav sonrasında anketi doldurarak sınav sorumlusu Araştırma Görevlilerine teslim etmeleri gereklidir.
Ayrıca öğrencilerimiz 15:00-16:00 saatleri arasında Akademik Kurul salonunda yapılacak Mezuniyet Değerlendirme Toplantısına davetlidir.
İşletme Mühendisliği
Bölüm Başkanlığı