State_University_of_New_York_logo

Bu program, İTÜ ve SUNY-New Paltz Üniversiteleri arasında yapılacak olan bir LİSANS PROGRAMIDIR.

Program 2003-2004 öğretim yılından itibaren öğrenci kabul etmiş olup 2006-20007 eğitim-öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir.

Programın normal süresi 4 takvim yılıdır.

Programın tamamı İngilizcedir.

Dil yeterliliğini sağlayamayanlar, bir yıl süreyle İTÜ İngilizce Hazırlık Okuluna devam ederler.

Program eşit ağırlıklı YKS puanı ile öğrenci kabul eder.

Program sonunda mezuniyete hak kazananlar, İşletme dalında hem SUNY- New Paltz hem İTÜ lisans diploması alırlar.

İTÜ de okunan yıllarda TL olarak İTÜ’ye Amerika’da okunan yıllarda ise USD bazında SUNY’ye yapılacak olan ödemeler, iki taksit olarak Eylül ve Şubat aylarında yapılacaktır.

Programa kabul edilecek öğrenciler İTÜ’deki derslerini, İTÜ Maçka Kampüsü İşletme Fakültesi binasında alır.